divendres, 22 de març del 2013

BLUE JEANS VISITARÀ EL NOSTRE CENTRE!


Dilluns 22 d'abril l'escriptor Blue Jeans, pseudònim de Francisco de Paula, ens parlarà de les darreres novel·les i de moltes coses més...



La trobada literària serà a les 12 h. i hi assistiran tots els alumnes inscrits a l'activitat, ja que són lectors de les seves obres.
Els llibres que hem posat de referència per la xerrada són la trilogia "Canciones para Paula" i la novel·la "Buenos días, princesa".




SINOPSI:
Canciones para Paula és el seu primer llibre publicat i tracta de la Paula, una noia de disset anys que coneix  l'Àngel en un fòrum, un periodista de vint i dos anys. Després de comunicar-se durant dos mesos pel xat, decideixen conèixer-se personalment. La Paula  arriba al lloc on havien acordat trobar-se, però ell no hi fa cap. paral·lelament el noi, en un altre lloc de la ciutat, està entrevistant la famosa cantant Kàtia. Casualment prop de la Paula hi ha un Starbucks, i en el seu interior, un altre xicot, l'Àlex, llegeix el mateix llibre que ella. S'acabaran trobant.
La Paula,disgustada, pensa que l'Àngel no vol veure-la i, quan està a punt de marxar, apareix amb una rosa. Des d'aleshores viuen unes aventures inoblidables.
Per una banda, la Paula, juntament amb les xeves amigues, Les Sugus, ha de decidir què dir i amb qui quedar-se. Per altra banda, l'Àngel és molt amic de la Kàtia, una cantant que arrasa a les llistes d'èxits. La Paula comença a sentir-se enamorada del periodist, però a a la vegada, té un admirador secret que és molt més a prop d'ella del que es pensa.

+


Sinopsi de Buenos días, princesa 



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada