dissabte, 9 de febrer del 2013

NOVETAT!


Ja tenim a la nostra biblioteca el darrer llibre publicat per Blue Jeans! Es tracta de "No sonrias que me enamoro", l'esperadíssima segona part de "Buenos días, princesa !, el llibre suposa una evolució dels personatges però amb noves històries.

SINOPSI
Fins fa uns mesos, Eli,Valeria,Bruno,Raúl, María i Ester formaven "El Club de los incomprendidos". Cadascú amb la seva personalitat i el seu caràcter, eren els millors amics del món. Es van conàixer fa dos anys a l'institut, i el fet d'haver passat per circumstàncies similars i doloroses els atansà. Però ara, superats els seus vells problemes, d'altres de nous separaran els seus camins : gelosies, dubtes, amors secrets, relacions complicades amb els pares...i el club no passa pel seu millor moment. a més, apareixeran altres persones en les seves vides que influiran en les seves decisions.

En l'esperada novel·la de Blue Jeans trobarem amor, intriga, humor, diversió, actualitat, i molta frescura. Una lectura màgica que ens farà plorar, riure, somiar,, i, sobretot, creure que l'amor sempre pot amb tot.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada